Eilen oltiin Puteten kanssa töissä, poika pääsi paistattelemaan päivää tätini kasvihuoneelle, sillä aikaa kun meikäläinen lakaisi pöytiä puhtaaksi mullasta. Putte sai taas leikkikaveriksi Manu pojan, eli nuoren leonbergin. Siellähän ne pojan temmelsivät pitkin käytäviä ja pöytien alla, vaikkakin Manulle tuo pöytien alla liikkuminen suuresta koosta johtuen olikin vähän vaikeampaa kuin tuolle köntsälle ;) Ulkona kerettiinkin ottaa taas mittaa miehestä, kun Pave (vanhempi leomies) ja Putte hieman ottivat yhteen. Nykyään Pave juokseekin melkeinpä karkuun tuota pientä mustaa paholaista kun se sattuu tielle tulemaan, olisin kyllä toivonut, että nuo kaksi tulisivat toimeen, mutta ei väkisin :(  Eivätköhän ne tässä pikkuhiljaa jossakin vaiheessa ala toisiinsa tottua. 'Rankan työpäivävan' jälkee Putte olikin ihan loppu ja vain nukkui koko päivän,  illan, ja yön, mikä nyt ei oikeastaan normaalista paljon poikkea :D Sen verran arvon herra jaksoi hereillä olla että käytiin ulkona kylmässä pikapissalla, kuten aina, kun herra heittää liinat kiinni kirjaimellisesti, kun hänen kuninkaalliset taasunsa jäätyvät ja niitä pitää sitten kinkata kokoajan. Eli lenkille ei ole mitään toivoa lähteä mikäli pakkasta on yli 5 astetta. Toppapuvun ja tossujen kera saattaa korttelikierros vielä onnistua. Niin tai koirakaverin kanssa :) Mutta niitäkään ei paljon ole näkynyt.

Huvina Putte sitten pääsi pikkusiskoni kuusivuotis syntymäpäiville leikkimään kuuden lapukaisen kanssa, joista se tykkää, kun saa paljon huomiota ja leikkikavereita. Ai että kun poitsu tykkäsi olla huomion keskipisteenä :) Lasten vanhemmatkin tykkäsivät Putesta, sanoivat kivaksi ja ihanaksi ja vaikka miksi, mutta loukkaksenkin herra sai kuulla! Putte katsoi naista hölmistyneenä kun  kysyttiin että 'onkos tämä joku mopsi?' Huhhuh, kaikkea sitä vanhoilla päivillään kuulee, taisi olla Puten mielessä ensimmäisenä, tai siltä se sen ilme ainakin näytti :D Herralla oli kova kiire myös hamstrata kaikki lapsilta tippuva ruoka lattialta ennenkuin ne nostetaan pois sieltä, no äipähän vähemmän siivottavaa äidille ;) Kaikki muu kelpasi mutta popkornista herra ei välitä.  Liian halpaa sen makuun :) Oli kyllä aikamoinen vahtiminenmyös siinä ettei miekkonen syö kaikkia sikonlikan leluja kun se niitä roudasi ympäri taloutta, antoihan Meri-Kukka eli 'Mersu' sille sitten ärrältä saadun ranskis pehmolelun jota Putte sitten retuuttikin ihan olantakaa. Hittolainen kun ei ole taaskaan kuvia, kun kaikki ottamani kuvat ovat taas äitini kamerassa, kun oma ei sattunut mukaan :/ Pitää muistaa jokupäivä ottaa kivoja kuvia töissä kun on aikaa :) (ja kun joku huonomuistinen muistaisi ottaa sen kameran mukaankin joskus)

Nyt on kyllä nukkumaanmeno aika että jaksaa lähteä aamulla pissalenkille ja ystävän repsikaksi töihin, kun sinne lupauduin lähtemään, joten hyvää yötä, ja tässä pari kuvaa syksyltä näin yötä vasten.


Raavittaa niin pirnaleesti, aiai että tekee hyvää...



Pikkusisko ja Putte poseeraavat isäni pihassa.



Poseerauksen luja ammattilainen



Ja vielä perus jolkottelu kuva tähän loppuun.